Széchenyi 2020

LAJTA-DUNA ÉPÍTŐ ÉS VÍZSZIGETELŐ KFT.

A Lajta-Duna Építő és Vízszigetelő Kft. (Lajta Szig) több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a víz- és az ehhez kapcsolódó hőszigetelési megoldások tervezésében és kivitelezésében. A cég vezetője a 2000-es évek elején külföldi műszaki vezetési- és kivitelezési munkák során szerzett tapasztalataira alapozva 2008-ban létrehozta mosonmagyaróvári székhelyű vállalkozását, a Lajta Szig-et.


Rugalmasságunknak, munkamorálunknak és szakmaiságunknak köszönhetően mára a Lajta Szig a Nyugat-Dunántúli régió vezető vízszigetelő vállalkozásává nőtte ki magát. Foglalkozunk ipari létesítmények, családi és társasházak víz elleni szigetelésével is. A piaci igények hatására időközben bővült cégünk tevékenységi köre, acélszerkezetek gyártásával és ipari csarnokok építésével kezdtünk el foglalkozni. Ezen építmények jellemzően vasbeton vagy fémvázas tartószerkezetűek, szerelt burkolatú, szendvics panelekből és acélszerkezetes hő- és vízszigetelt lemez tetőkből álló szerkezetek.


Az elmúlt években vállalkozásunk gépparkja gyarapodott, beszerzésre került több olyan eszköz, melynek segítségével a jövőben is biztosítani tudjuk a magas szintű precizitást, színvonalat és minőséget az acélszerkezet gyártás és csarnoképítés terén is. Célunk, hogy az ipari épületek kivitelezésekor felmerülő acélszerkezeteket, oldal-, tetőburkolati munkákat illetve az egyéb lakatos feladatokat immár saját munkatársainkkal tudjuk megvalósítani. Ezzel javítva a teljes kivitelezés hatékonyságát, megbízhatóságát, ezáltal tervezhetőbbé, egyúttal költséghatékonyabbá is téve cégünk munkáját.


Infrastruktúránk lehetővé teszi a kutató-fejlesztő-tervező és összeszerelő tevékenység végzését éppen úgy, mint a géppróba tesztelések, optimalizálások elvégzését. Az épületszigetelések mellett a felfejlődött fémszerkezetgyártás ma már a vállalkozás egyik jelentős ágazata. 


A vállalkozás vezetőinek innovatív gondolkodásának köszönhetően folyamatosan keresi a megoldást a megrendelők által feltárt nehezen megoldható feladatok újszerű megoldásaira. Újításaival a beruházások költségei jelentősen csökkenthetők. Az eddigi dinamikus fejlődés egyik oka volt ez a gondolkodásmód.


A cég folyamatos fejlesztésként elkezdett a kutatás – fejlesztés irányába is bővülni, felismerve annak innovatív értékeit.
Az évek során rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak, ezért tudjuk, hogy az építőiparban a minőségnek három fő alappillére van, vállalkozásunk is stabilan áll ezeken a lábakon.
Képzett, kiváló munkaerő: Kollégáinkkal egy közösséget alkotunk, munkánk iránt mindannyian egy személyben és csapatban is felelősséget vállalunk. Szakmai továbbképzéseken, konferenciákon, gyártók által szervezett anyagspecifikációs tanfolyamokon rendszeresen képezzük magunkat. Tudásunkat folyamatosan frissítjük és a piac elvárásainak megfelelően aktualizáljuk. Szakembereink egytől-egyig tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkező emberek.


Minőségi alapanyagok: Cégünk kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozik. Több beszállítóval is kapcsolatban állunk azért, hogy a legjobb alapanyagokat a legkedvezőbb áron tudjuk biztosítani. A gyártók több éves tesztelés után bocsájthatják piacra termékeiket, amelyeket minőségi tanúsítványokkal látnak el. Ha megfelelő módon, szakértők által kerül beépítésre az építőanyag akkor az egész élettartama alatt kifogástalanul ellátja feladatát.


Korrektség és becsület: A Lajta-Duna Építő és Vízszigetelő Kft. azon kevés építőipari vállalkozások közé tartozik, ahol a minőségi munka és a garantált építőanyag beépítés alapszolgáltatásnak minősül. Fő célunk az volt, hogy az Ausztriában megszokott precíz, pontos és nem utolsó sorban igényes kivitelezési morált itthon is folytassuk. A hatékony és időtálló vízszigetelés titka a minőségi anyagok használatában és a hozzáértő kivitelezésben rejlik.


Vállalkozásunk leinformálható, köztartozásmentes, megbízható adózók vagyunk. Meggyőző referenciáinkon kívül megszerzett tanúsítványaink is ezt támasztják alá: EN 1090-2 EXC-2, ISO 3834-2 és ISO 9001 tanúsítványokkal rendelkezünk

Munkáinkra 5 – 15 év garanciát vállalunk, a modern szigetelő lemezek 25-30 éves élettartama mellett. Legyen előrelátó, válassza a biztonságot és a minőséget, válasszon minket!
Fontosnak tartjuk, hogy alkalmazkodjunk az Ön egyedi igényeihez a gyors és díjmentes helyszíni felméréssel, tanácsadással és árajánlat készítéssel.
További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon bizalommal kollégáinkhoz!
Babos Zoltán
Ügyvezető