Széchenyi 2020

Ipari épületek, társasházak, közintézmények lapostető szigetelése

+Társasházak, közintézmények lapostető szigetelése
+Ipari épületek (csarnokok) szigetelése

Társasházak, közintézmények lapostető szigetelése

Ma már alapvető követelmény a megfelelő hőszigetelésű, energiatakarékos tetőszigetelés, megbízható és hosszú élettartamú vízszigeteléssel. A tető az épületek ötödik homlokzata, de nem kap annyi figyelmet, mint a látható négy homlokzat, pedig hatása sokkal nagyobb. Az időjárásnak jobban ki van téve, ezen túl egy hasznosított tető, tehát terasz, vagy zöldtető esetén a mechanikai igénybevétel is nagyobb. Ezeknek az igényeknek mindenben megfelelő tetőket készítünk.

Csak gondos anyagválasztással és szakszerű kivitelezéssel lehet elejét venni a problémáknak. Szakmailag jól képzett csapatunk, nagy gyakorlattal készíti el ezen épületek lapostető szigetelését úgy, hogy a tető nem csupán beázás-mentes, de esztétikailag is megnyerő lesz. Nézze meg referenciáinkat és győződjön meg erről.

Ipari épületek (csarnokok) szigetelése

A nagy fesztávú könnyűszerkezetes tetők gyors és megbízható szigetelése jelentős tapasztalatot kíván. Nem elegendő csupán gyorsnak és olcsónak lenni a tető lefedésnél, megbízható munkát is kell végezni, hiszen a tető alatt folyó termelő, vagy raktározási tevékenység egy beázás során akár lehetetlenné is válhat. A csarnoképületek jellemző szigetelése a PVC lemez, amely lehetővé teszi a tetők szigetelésének gyors kivitelezését, hiszen a bitumenes lemezzel szemben ez legalább kétszeres gyorsaságot jelent. Munkatársaink hosszú évek óta nagy gyakorlattal és számos referenciával végzik ezt a felelősségteljes munkát. Arról nem is beszélve, hogy acélszerkezeti gyártóüzemünk képes ezeknek a csarnokoknak a szerkezetét legyártani és összeszerelése számunkra mindennapos feladat. Látogasson el honlapunk acélszerkezeti gyártásról szóló oldalára is.


‹ Vissza

Kapcsolódó galériák