Széchenyi 2020

Lakatos munkák

+ Egyedi lakatosipari szerkezetek
+ Kerítések gyártása, beszerelése
+ Lépcsők, korlátok készítése
+ Előtetők, pergolák kivitelezése

Napjainkban egyre gyakrabban találkozunk fém szerkezetekkel mind a lakótérben, mind a külső térben. Egy lebegő lépcső vagy egy jól megválasztott kerítésminta egyedi arculatot kölcsönöz otthonának.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a lakatos szerkezeteknek a már említett megjelenésen felül leggyakrabban valamilyen funkciója is van, tartószerkezet, leesés elleni védelem, elválasztás. Ezeket figyelembe véve kell az alapanyagot megválasztani. Kültéren elhelyezett szerkezeteknél (kerítés, előtető, pergola) kiemelten fontos a korrózióvédelem, a hosszú élettartam megőrzése miatt. Az utóbbi években egyre gyakrabban találkozhatunk COR-TEN alapanyagú szerkezetekkel illetve burkolás nélküli, látszó acélszerkezetekkel, melyet az industrie design térhódításának is köszönhetünk. A manapság még mindig divatos minimál stílus is előszeretettel alkalmaz egyszerű formát követű fém szerkezetű kiegészítőket, mely lehet egy fogas vagy akár virágtartó is.

Az elmúlt évek során nagy tapasztalatot szereztünk az egyedi lakatos szerkezetek gyártásában. Az általunk készített termékek jellemzően acél alapanyagúak. Kültéren tűzihoganyzott illetve tűzihorganyzott és festett kivitelben. Az acél mellet természetesen gyártunk alumínium alapanyagú illetve COR-TEN alapanyagú szerkezeteket is.

Lakatos műhelyünk rendelkezik ezen szerkezetek gyártásához, az alapanyagok megmunkálásához szükséges gépekkel, a lemezhajlítótól a hegesztőgépeken át egészen a 600 mm-es szelvényt átvágó szalagfűrészig. Jól képzett, minősítéssel rendelkező kollégáink pedig garanciát biztosítanak a megfelelő minőséghez.‹ Vissza

Kapcsolódó galériák