Széchenyi 2020

Acélszerkezetek gyártása, szerelése és beépítése

+ Acélszerkezetek gyártása, beszerelése
+ Egyéb lakatosipari szerkezetek gyártása, beszerelése

Ma már minden épülettípusnál használható az ún. könnyűszerkezetes mód, sőt, valahol kifejezetten ajánlatos acélszerkezetes megoldásokat alkalmazni, hiszen a beruházás költségei jelentősen csökkenthetőek, illetve az ott végzendő tevékenység megengedi ilyen típusú épületek építését, legyen az irodaépület, raktár vagy műhely.

A Lajta-Duna Építő és Vízszigetelő Kft. gyártási folyamataiban kiemelt, különleges folyamat a hegesztés. Acélszerkezet gyártás tekintetében az alábbi tanúsítással rendelkezünk:

-MSZ EN ISO 3834-4

-EN 1090-1 EXC-1-es kategória.

Ezekkel a szabályozott feltételekkel biztosítjuk megrendelőink számára a folyamatosan jó minőségű termékeket és megrendeléseik megfelelő teljesülését. A gyártási folyamatnak szabályozását oly módon alakítottuk ki, hogy a tevékenységben résztvevő munkatársak számára egyértelműen alkalmazható legyen. Az előírtaktól való esetleges eltérések könnyen meghatározhatók és korrigálhatók legyenek a tevékenység minőségének magas szinten tarthatóságának és a vevői elégedettség magas mértékének megfelelően. A vezetőség gondoskodik a folyamatokat szabályozó eljárás és munkaköri leírások elosztásáról, a szükséges oktatásról és a munkatársak számára a szabályozás elérhetővé tételéről. Hegesztési munkák végzésére cégünknél csak munkavédelmi és tűzvédelmi oktatásban részt vett, érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező dolgozó jogosult. A hegesztők minősítését az MSZ EN 9606-1-es szabvány szerint folytattuk le.

A gyártás során rendszeres ellenőrzéseket végzünk, csökkentve ezáltal a hibalehetőségeket és a nem megfelelőségek keletkezését. A termék azonosítása a teljes gyártási folyamat során biztosított, ez alapján a termék a gyártás folyamán és az átvétel után is mindenkor visszahívható.

Melyek is az acélszerkezet, az acélszerkezetes váz előnyei?

- Az acélszerkezet gyártása és beépítése gyors kivitelezést tesz lehetővé.

- Az acélszerkezetes épületek könnyen bővíthetők, változtathatók, átszerelhetők.

- Annak érdekében, hogy egy épület belső terében elkerüljük a zavaró oszlopokat, acélszerkezetekkel tervezhetünk nagy fesztávokat.


info@lajtaszig.hu

+36 20 852 3428

‹ Vissza

Kapcsolódó galériák