Széchenyi 2020

Homlokzatburkolás (trapézlemez, falpanel, szerelt homlokzat)

+ Szendvicspanelek
+ Trapézlemezek
+ Szinuszlemezek
+ Falkazetták
+ Sávos Burkolatok
+ Designe burkolatok

Az ipari épületek homlokzatburkolásának napjainkban már csak a képzeletünk szabhat határt. A jól megválasztott burkolati elemek egyedi megjelenést kölcsönöznek egy bevásárló központnak, gyártócsarnoknak vagy akár egy mezőgazdasági épületnek egyaránt. A hazai gyártók és forgalmazók teljes körűen ki tudják szolgálni a megrendelők és a kivitelezők igényeit.

A ma gyártott homlokzatburkolatok megfelelnek a magas hőtechnikai- és tűzvédelmi követelményeknek. Az egyre jobban felgyorsuló világunkban fontos az építőelemek gyors és könnyű beépíthetősége, tartóssága és időtálló minősége.

Fontos megemlítenünk, hogy a ma gyártott és forgalmazott burkolóelemek beépítése gyorsabb, pontosabb munkavégzést eredményez és akár egy személyben látják el a hőszigetelési és burkolási feladatokat. Így időt és több szakmunka összehangolásának költségeit spórolhatjuk meg.

Cégünk az elmúlt években több ipari létesítmény homlokzatburkolását végezte a gyártók termékeinek széles palettáját felhasználva. Szakmai tudásunk és műszaki felkészültségünk a megrendelő igényeinek teljes körű kiszolgálását teszi lehetővé. Fejlett gépparkkal és a legjobb gyártók minősített termékeivel járulunk hozzá a magas minőséghez és színvonalhoz.


‹ Vissza